Menu
· Home
Reacties
· harry: vandaag (18 jan...
· Myriam en Rudi: Deze route vanm...
· Huub Beckers Maastricht: Zoals beloofd i...
· Toos: Weer een hele m...
· Jo en Annemie: Genoten van de...
· Sjef Schmit: Een prachtig ge...
· harry: Vandaag (9 janu...
· P.Boshouwers: Leuke wandeling...
· P.Boshouwers: Leuke wandeling...
· Alards: Vandaag deze wa...
· Myriam en Rudi: Fenomenaal, sch...
· Ton Bongers: Zeer mooie wand...
· Carla en Guus: Hoi Jos, Wij z...
· Sjef Schmit: Vandaag, met ee...
· Jo en Annemie: Ondanks de rege...
· gerry: Vandaag deze wa...
· Huub Beckers Maastricht: Ook dit Wandelg...
· Karel: De wandeling na...
· Jan en Paula: 27-12-2017 Een...
· harry: wandelen op 2e...
· Wim van Wijk: Vandaag (24-1...
· Huub Beckers: Wie zou hier no...
· Myriam en Rudi: Door het druile...
· Martien en Jo: Door de miezel...
· Maria&Huub: Vandaag 19-12-2...
· Robert Blom: Hedenochtend/mi...
· harry: op 12-12-2017 g...
· Martien,Maarten,Tessa: Genoten van het...
· Ralph Lauren Outlet: Find everything...
· Omega Replica Watches: Cheap Omega Rep...
· Robert Blom: Heerlijk korte/...
· Martien en Maarten: Een wandeling m...
· harry: na enkele dagen...
· Carla: Hoi Jos, Dez...
· Sjef Schmit: In de middag me...
· Sjef Schmit: Vandaag twee ro...
· Martien en Tessa: Mooie, rustige...
· Martien en Jo: Een wandeling z...
· Annelies Hendrix: Hallo, Zo vaak...
· John: Voor het laatst...
· Jos Meijs: Vandaag 19 nove...
· Karin Coolen: De brug bij Ber...
· John: Voor het soms d...
· Sjef Schmit: Een mooi wandel...
· Sjef Schmit: Een mooi gebied...
· Martien en Jo: Een zeer mooie...
· Martien en Jo: Een zeer mooie...
· Mariet van der Heijden: Gisteren hebben...
· harry: een mooie, afwi...
· John: Ondanks het min...
Zoeken in weblog

Domein check
Check hieronder een domein!
Wandeling 510. Trooz
510
Wandelgids Zuid-Limburg | 15-03-2014 10:43 | Link | Comments (2)
van der Helden
Woonplaats: Maastricht
23-09-12 09:01
Wij hebben gisteren de wandeling 510 Trooz gelopen. Omdat wij 15 km te kort vonden hebben wij de wandeling verlengd. Graag willen wij deze verlenging met u delen omdat het deel wat wij aanvullend hebben gelopen een zeer mooie aanvulling is op deze wandeling. In de routebeschrijving bij punt 7 hebben we niet de zijweg genegeerd. Wij hebben vanaf dat moment de grand route gevolgd naar Fraipont. Vervolgens zijn we de brug bij Olne overgegaan en naar boven geklommen en daar weer de grand route richting Trooz opgepakt. Schitterende grand finale. De totale route komt daarmee uit op 20 km.

groet,
Leo van der Helden.


Kees & Heide
Woonplaats: Uden
20-05-12 19:22
Na wandeling 527 van gisteren geslapen in Louveignť en vandaag, 20 mei 2012, deze wandeling gemaakt. De Belgische weermannen voorspellen zware buien met onweer... het ziet er echter goed uit dus we gaan! Lekker steil pad om hoogte te winnen. Goed dat we lange broeken aan hebben want de brandnetels zijn vers, lang en overwoekeren bijna het pad. Later ritsen we de pijpen af want het is drukkend warm. Om 12 uur zijn we bij de holle boom in LouveignŽ en eten daar onze 'bammetjes'. De bewolking neemt toe, snel weer op pad want tegen het eind van de tocht staat dat het pad een beekje kan worden... Gelukkig houden we het droog en bereiken na 4,15 uur de auto. We hebben in totaal 432 hoogtemeters op en af gelopen. Thuis in Brabant breekt het beloofde onweer los.


Willy
02-05-12 10:39
Op Koninginnedag deze route gelopen, en ervan genoten. Heel veel klimmen, lekker steil, wat heerlijk is als je aan de klimmen gewend bent van andere wandelingen. En als je bij wijze van spreken de hele route bergop loopt, ja, dan kun je op het einde genieten van bergaf ;-)
Een wandeling om nog eens over te doen!!!


chrit baetsen
Woonplaats: geleen
30-01-12 11:26
De afgelopen 2 maanden hoofdzakelijk gewandeld in eigen buurt en het Limburgse heuvellandschap (vallekebergse alpe vrung boekjes, deel 1 en 2 er weer eens op nagekeken)zeer mooi allemaal. zondag 29 januari richting Trooz. We moeten dan toch wennen aan het (gezien het sombere weer) soms mistroostig karakter van de Waalse lintbebouwing langs provinciale wegen en schrikken op weg naar Trooz zelfs van een ware aantasting in het schitterende natuurlandschap van een steengroeve (Holcim Belgie granulaten volgens ons). Eenmaal auto geparkeerd en omhoog gelopen, want pittig is de route, weten we waarom deze streek zoveel indruk op ons maakt, schitterende vergezichten richting Ardennen, niemand die ons pad kruiste deze dag, alleen met z'n tweeŽn.En het moet gezegd worden, de mensen in dit gebied weten ook raad met het renoveren van de typische Waalse boerderijen, hoeves. Na ongeveer 10 km gewandeld en genoten van de rust, heerlijke tarte de riz bij de patisserie/boulangerie annex tearoom. Wederom een prima routebeschrijving, dank aan de samenstellers.

wgzl | 27-03-2014 18:48
De wandeling na de kerstdagen gelopen. Prima routebeschrijving. Een pittige klim om mee te beginnen, verder was de wandeling goed te doen. De laatste afdaling door de holle weg was door de modder wat glibberig. Goed opletten dus. Op verschillende plaatsen tijdens de wandeling konden we genieten van mooie vergezichten.
De wandeling had een paar minpunten. Vooral de eerste kilometers was er vrij veel lawaai van de snelweg. En de route loopt overwegend door dorpjes en buurtschappen. Je komt nergens echt los van de bewoonde wereld, zoals dat bij Ardennenwandelingen wel het geval is. Ik miste ook de uitgestrekte bossen.
Karel | 29-12-2017 14:29
Reactie
Naam
*
E-mail
* (wordt niet gepubliceerd)
Website
 
Reactie gegevens bewaren op deze computer.
Type de cijfers op het plaatje over ter controle.
* verplicht