Menu
· Home
Reacties
· Ralf Schatorie: Vandaag 26 apri...
· Martien en Jo: We zijn deze wa...
· H Schiepers: Deze wandeling...
· Peter Meesters: gisteren deze t...
· Ralf Schatorie: Vandaag 23 apri...
· Huub Beckers Maastricht: Gods Vallei ( V...
· Rudy: Hoi Jos, Van...
· Hans: Ondanks het ben...
· L&L: Op de warmste 2...
· Pie Cilissen: Heerlijke korte...
· Ralf Schatorie: Vandaag 20 apri...
· Sjef Schmit: Bij Swalmen Her...
· Sjef Schmit: Een zonnige dag...
· Peter Meesters: afgelopen dinsd...
· Martien en Jo: Voor het eerst...
· A.snellen: Mooie wandeling...
· harry: vandaag (18 apr...
· Kees: Het startadres...
· L&L: Deze voor de 2d...
· Frans en Margriet: 16-4-2018 deze...
· will&marijke: 16 -04-2018, da...
· Bleser: We hebben deze...
· Martien en Tessa: Erg mooie wande...
· Huub Beckers Maastricht: Nadat Ans als l...
· Ralf Schatorie: Vandaag 14 apri...
· A.snellen: 11 april deze w...
· Sjef Schmit: Na wandeling 10...
· Sjef Schmit: Vanmorgen deze...
· Ralf Schatorie: Vandaag 12 apri...
· Frans en Margriet: 11 april 2018 d...
· Rovers: Toevallig hebbe...
· Andr en Marja Pronk: Gisteren deze w...
· Andr en Marja Pronk: Vandaag deze ro...
· L&L: Lekker rustige...
· Marie-Louise: Saaie route met...
· Hans: Alleen de route...
· John: Veerle heeft sc...
· Veerle: We hebben eergi...
· Veerle: Gisteren hebben...
· Huub Beckers Maastricht: Omdat de sponso...
· Willem van Gerwen: Leuke wandeling...
· Liesbeth Verschuren: Vandaag 7-4-201...
· Sjef Schmit: Deze wandeling...
· John: Prachtige wand...
· Martien en Maarten: Nog voor de sta...
· Martien en Maarten: Nog voor de sta...
· Wim Lemmens: Deze wandeling...
· harry: vandaag gestart...
· Ronald & Anja Debie: Deze mooie rout...
· Hans: Ondanks het min...
Zoeken in weblog

Domein check
Check hieronder een domein!
Wandeling 139. Sippenaeken
139
Wandelgids Zuid-Limburg | 09-03-2014 13:17 | Link | Comments (4)
chrit&anne
Woonplaats: geleen
31-01-11 08:51
gecombineerd met route 9,de start was veelbelovend, rijp op de boomtakken, een zon die moeite deed om door de laaghangende bewolking door te breken, wat het landschap in een sprookje veranderde, voor ons zijn deze routes een ideale combinatie, in ieder jaargetijde. nogmaals dankjewel jos voor al de moeite die je doet om ons te kunnen laten genieten van al dit moois!


Pascal Franken
Woonplaats: Landgraaf
29-01-11 22:05
Een lekkere koude winterdag, heerlijk om deze wandeling te lopen. Het eerste stuk gaat goed steil omhoog, maar het uitzicht maakt veel goed. Vooral het gedeelte vanaf Gerardusbroich is werkelijk schitterend, een stukje ongerepte natuur langs de kabbelende Geul door de weilanden. Een absolute "must" voor iedere wandelliefhebber.


Steinbusch
Woonplaats: Landgraaf
27-06-10 11:28
Mijn man en ik hebben ontzettend genoten van de wandeling, hij is heel goed beschreven en veel prachtige vergezichten te zien, beslist een aanrader voor iedereen die goed ter ben is.


GonzoszVoice
Woonplaats: Venlo
25-04-10 17:46
De wandeling was zeer afwisselend...hellinkjes en afdalingen en afgewisseld met een weiland- wandeling. Door dat dit een eigen uitgestippelde wandeling is maakt het dit zo relaxed. Zo rustig en niet zoals een georganiseerde route waar je achter anderen aanloopt. inderdaad is het dennenbos gekapt, maar is te verwaarlozen in jouw beschrijving. Evenals de drie beuken, een mooi natuurelement wat zo gekapt kan worden...
jouw beschrijving was zo zuiver......
met hoge temperaturen is het wellicht niet zo aantrekkelijk om dit te lopen en toevallig was het vandaag 27 graden! ( Voorjaar)...... natuurlijk moet je deze route lopen met degelijk schoeisel, vooral als de paden zijn bereden door zware tractoren...

leuke route...


Tim
22-04-10 18:12
Deze wandeling op zaterdag 17 april gelopen. Eén van de mooiste!
De dennebomen die bij punt 9 worden genoemd zijn allemaal gekapt. Maar de weilanden door blijven lopen en je komt er toch wel.


Femke
Woonplaats: Den Bosch
21-06-09 13:19
In het Koninginnedagweekend hebben wij deze schitterende wandeling gelopen. We zijn gestart bij het Hijgend Hert in het Vijlnerbos en vandaar bij punt 4 de route opgepakt. In 1 woord schitterend, zeker het stuk langs de Geul vanaf de waterzuiveringinstallatie is echt schitterend en je komt niemand tegen. De schuilhut bij punt 3 staat er inderdaad niet meer.
De route is weer erg goed beschreven, complimenten!


Marleen en Nico
31-05-09 21:35
Wij wandelen regelmatig in Zuid Limburg.
Vandaag hebben wij deze route gelopen. Prachtige route. Wat ons betreft gestegen naar de eerste plaats. Prima beschrijving. Wij hebben genoten van de mooie uitzichten. Een absolute aanrader.


Ad en Gerrie
Woonplaats: Waspik (Noord-Brabant)
14-05-09 20:47
Donderdag 7-05-2009 route 139 gelopen. Mooi weer en erg mooie route. Hij stond weer erg goed beschreven. Alleen de schuilhut bij punt 3 is afgebroken, alleen de fundering stond nog op de berg. We kijken er weer naar uit om de volgende route te kunnen lopen.


Gertie
02-02-09 12:49
Beste Jos,
Gisteren hebben we wandeling 139, Sippenaeken
gelopen. In een woord GEWELDIG !! Wat een uitzicht. Veel succes verder.
Groetjes Gertie.L&L
Woonplaats: Mestreech
08-11-08 12:44
Gisteren was het een prachtig mooie herfstdag, en we besloten deze wandeling te gaan lopen. Nou, we hebben er geen spijt van gehad. We hebben tot nu toe 70 wandelingen van Jos gelopen, en kan ik kan gerust stellen dat dit een, zoniet de mooiste wandeling tot nu toe is. Werkelijk schitterend.
Wel is het eerste stuk behoorlijk klimmen, maar het loont uiteindelijk wel degelijk de moeite.
Bedankt Jos.


ine
Woonplaats: maastricht
16-09-08 11:40
hallo allemaal,
op 15-09-2008 wandeling 139 sippenaeken gewandeld.Dit is zeer zeker een van de mooiste wandelingen die ik gelopen heb.Het begint al zeer mooi,na een paar meter wandelen is het uizicht overweldigendPrachtige omgeving en prachtige uitzichten.De route is zeer goed beschreven.De klim naar boven is behoorlijk lang maar de uitzichten maken inderdaad alles goed en ben je de klim zo vergeten.De vele bloemen langs de geul zijn prachtig en geven eeen heerlijke geur aan de natuur.De paden zijn zeer goed,zelfs door de weilanden was goed te lopen hoewel het een beetje drassig was.In de auberge is het heerlijk nagenieten.Al met al een prachtige dag,tot de volgende keer,groetjes Ine


C.S.
11-03-08 12:13
Nadat we 2 weken geleden wandeling 111 in sippenaeken hadden gelopen kon het niet lang duren om de andere sippenaekse geulwandelingen te lopen. op 3 mei '06 hebben we de nieuwe wandeling 139 onder onze voeten gehad .hij blinkt uit in wandelgenot en natuurschoonheid .het zal dan ook niet lang duren als we de trilogie van sippenaeken volmaken met wandeling 108 ook weer langs en rond de belgische geul .WAARACHTIG ......PRACHTIG !!C.S.

wgzl | 18-04-2014 15:44
Afgelopen zondagochtend ( 18-01-2015 ) deze schitterende route gelopen, dit volgende opmerking zal tijdelijk zijn: als u het pad inloopt ( bij Punt 8 ) bij de Geulle , staat een bord met "gevaarlijke doorgang" ... dit is alleen bij dit punt de rest van de route is makkelijk te volgen.
Huub Beckers Maastricht | 21-01-2015 17:13
Op 4 okt.deze mooie wandeling gelopen.Het was een prachtige zonnige dag en genieten puur.Prachtig mooi gebied. Route in omgekeerde volgorde gelopen wat natuurlijk met gps goed gaat.
Bedankt voor deze wandeling.
Hans en Tiny | 11-10-2015 21:39
Dit gebied en deze wandeling blijft door de talrijke groene hotspots en het magnifieke uitzicht bekoren. De coleur locale geeft ook meteen een vakantiegevoel. Goed begaanbare paden en een perfecte beschrijving. Aanrader!
Martien en Tessa | 27-03-2018 17:09
Reactie
Naam
*
E-mail
* (wordt niet gepubliceerd)
Website
 
Reactie gegevens bewaren op deze computer.
Type de cijfers op het plaatje over ter controle.
* verplicht