Menu
· Home
Reacties
· Ralf Schatorie: Vandaag 26 apri...
· Martien en Jo: We zijn deze wa...
· H Schiepers: Deze wandeling...
· Peter Meesters: gisteren deze t...
· Ralf Schatorie: Vandaag 23 apri...
· Huub Beckers Maastricht: Gods Vallei ( V...
· Rudy: Hoi Jos, Van...
· Hans: Ondanks het ben...
· L&L: Op de warmste 2...
· Pie Cilissen: Heerlijke korte...
· Ralf Schatorie: Vandaag 20 apri...
· Sjef Schmit: Bij Swalmen Her...
· Sjef Schmit: Een zonnige dag...
· Peter Meesters: afgelopen dinsd...
· Martien en Jo: Voor het eerst...
· A.snellen: Mooie wandeling...
· harry: vandaag (18 apr...
· Kees: Het startadres...
· L&L: Deze voor de 2d...
· Frans en Margriet: 16-4-2018 deze...
· will&marijke: 16 -04-2018, da...
· Bleser: We hebben deze...
· Martien en Tessa: Erg mooie wande...
· Huub Beckers Maastricht: Nadat Ans als l...
· Ralf Schatorie: Vandaag 14 apri...
· A.snellen: 11 april deze w...
· Sjef Schmit: Na wandeling 10...
· Sjef Schmit: Vanmorgen deze...
· Ralf Schatorie: Vandaag 12 apri...
· Frans en Margriet: 11 april 2018 d...
· Rovers: Toevallig hebbe...
· André en Marja Pronk: Gisteren deze w...
· André en Marja Pronk: Vandaag deze ro...
· L&L: Lekker rustige...
· Marie-Louise: Saaie route met...
· Hans: Alleen de route...
· John: Veerle heeft sc...
· Veerle: We hebben eergi...
· Veerle: Gisteren hebben...
· Huub Beckers Maastricht: Omdat de sponso...
· Willem van Gerwen: Leuke wandeling...
· Liesbeth Verschuren: Vandaag 7-4-201...
· Sjef Schmit: Deze wandeling...
· John: Prachtige wand...
· Martien en Maarten: Nog voor de sta...
· Martien en Maarten: Nog voor de sta...
· Wim Lemmens: Deze wandeling...
· harry: vandaag gestart...
· Ronald & Anja Debie: Deze mooie rout...
· Hans: Ondanks het min...
Zoeken in weblog

Domein check
Check hieronder een domein!
wandeling 79. Slenaken
79
Wandelgids Zuid-Limburg | 26-12-2013 15:01 | Link | Comments (3)
Don Esteban
Woonplaats: Schinnen
20-03-14 18:30
Deze wandeling is er weer eentje om in de favorieten te zetten. Bospaden, open weilanden, diverse dorpjes, holle wegen, veldwegen, asfalt, heuvel op, heuvel af, prachtige vergezichten, vakwerkhuizen enz. enz. Sommige stukjes kwamen me bekend voor uit vorige wandelingen uit deze streek, maar dat stoorde totaal niet. Integendeel. Het zonnetje, 22 graden en een blauwe lucht heeft uiteraard meegeholpen om er weer een heerlijke wandeling van te maken.


Jon
08-05-13 11:25
07-05-2013
Na 200+ wandelingen van Jos eens gekeken hoe ik er konditioneel voorsta.
Om 8:40 uur auto geparkeerd bij Mosaqua (route loopt langs de gratis parkeerplaats) Route en omgeving is bekend na 200+ wandelingen dus af en toe op het plaatje kijken is voldoende. Beetje rustige start bij een blauwe lucht om erin te komen maar al snel komt het 1ste hellinkje, dus al snel warm zat om door te stappen. In totaal liggen er 5 hellingen op 1 rondje maar eigenlijk is niet 1tje lang/stijl genoeg om het echt moeilijk te maken.
11:18 (ik moest even 2 keer kijken, maar het stond er echt)weer terug bij de auto om wat drinken aan te vullen en snel weer door voor het 2de rondje. Er was onweer voorspelt maar lucht was nog blauw dus dit gaat wel goedkomen. Bij de 4de helling bij de Helenahoeve wordt het wel duidelijk dat de hellingen op deze afstand toch zijn invloed hebben, gelukkig nog maar 1tje te gaan + wat vlak terug naar Gulpen.
13.55uur weer terug bij de auto.

Resultaat:
35.2KM (als Jos zijn werk goed heeft gedaan) in 5 uur + 1 kwartier ...... en vandaag een beetje spierpijn.

Met dank aan Jos voor alle wandelplezier tot nu toe.

MVG Jon


BAAMJ-Milek
Woonplaats: Geleen
13-12-12 13:01
Op 11-12-2012 deze mooie en heerlijke wandeling gelopen waarbij een paar stevige klimmetjes de kuiten laten kraken.
Bij Gasthof Euverem een pauze genomen en genoten van lekkere koffie en een uitsmijter. Zonder pauze meegeteld 4 uur 30 min gelopen bij een aardig winter-zonnetje en zo nu en dan een stevige en koude wind. Heerlijk.


Johan
Woonplaats: Genk (B)
18-05-12 22:18
Op Hemelvaartdag hebben wij deze wandeling gedaan. Zeer mooi en afwisselend landschap. De terugweg (van Gulpen naar Slenaken) is wel langer en zwaarder (wegens een aantal beklimmingen) dan de heenweg van Slenaken naar Gulpen.

Het was voor ons de eerste wandeling met behulp van een van deze website gedownloade routebeschrijving en ik kan alleen maar "een dikke proficiat" zeggen aan de makers: zeer degelijke beschrijving, je kunt niet missen onderweg. Wij kijken al uit naar (vele) volgende wandelingen.


annie aspers
Woonplaats: nederweert
25-03-12 22:23
Zaterdag 24 Maart , wij hebben genóten van deze super mooie route , Zuid-limburg op z'n mooi'st , met een stralende zon en een blauwe lucht erbij ! { en de heerlijke ijs van de helenahoeve was nu al te verkrijgen }


Jos de Groot
Woonplaats: Stein
02-02-12 21:19
Vandaag deze schitterende wandeling gelopen en genoten van de schitterende winterse vergezichten. Deze wandeling zullen we zeker in de zomer nog eens lopen.
De wandeling is verder zeer goed aangegeven, complimenten hiervoor.

met vriendelijke wandelgroeten

fam de Groot uit Stein


ine
Woonplaats: maastricht
30-08-11 19:27
Hallo allemaal,op 30-8-2011 deze wandeling slenaken gelopen.Het was vandaag dinsdag en het was een heerlijke rustige wandeling.Ik ben niet veel mensen tegen gekomen.De wandeling is bijzonder mooi en goed te lopen.Er zitten een paar klimmetjes in maar die worden vergezeld met mooie uitzichten.(bijna de ardennen,waar ik de laatste tijd veel gelopen heb).
Goede en leuke routebeschrijving,met aanvullende informatie.
De route is zeer afwisselend over veldwegen,bospaden,holle wegen omhoog en omlaag.Langs mooie vakwerkhuisjes,kapelletjes,kruizen en zitbanken.Je moet zeer zeker af en toe achterom kijken,prachtige uitzichten,zeker bij punt 9!Al met al een geweldige mooie fijne wandeling.Bij de boswachter in slenaken ben je altijd welkom!(zie openingstijden).Een leuke en vriendelijke plek.
groetjes en tot de volgende keer,ine


Henk en Harry
Woonplaats: Echt
08-11-10 15:43
Op zondag 7-11-10 deze mooie wandeling gemaakt. Zeer goede omschrijving van de route. In dit jaargetijde echter enorm veel modderige paden. Dit doet echter niets af aan de schitterende vergezichten. Ook dit is weer een TOPPER.

Henk en Els Grispen
Harry en Tiny van NeerPeter Klumpers
Woonplaats: Helmond
14-02-10 12:10
Afgelopen maandag met de wandelvrienden uit Maastricht eo. deze wandeling gelopen. Temperatuur was ongeveer -1 graden met in de namiddag veel zon. Prachtige wandeling en zeer goed te volgen via beschrijving! Soms moest d'n Brabander wel de weg wijzen (geintje Wiel?) maar ja op de koop toegenomen. Al met al geweldig.

Groetjes Peter


Hay en Tiny
Woonplaats: Schalbruch-Selfkant
28-12-08 21:46
We hebben de route 28/12/2008 gelopen. De beschrijving is volledig en up to date. Met een middagtemperatuur van ongeveer -2 en volop zon was het prima wandelen, nauwelijks modder. Stevige schoenen is en blijft een must.
Prachtige route die het mooie Zuid-Limburg op een authentieke manier laat beleven.

wgzl | 18-04-2014 17:56
Gisteren deze wandeling gelopen. Hele mooie route met lekker wat klimwerk. Mooie uitzichten, een afwisselende route waarvan de beschrijving prima klopt. Wel jammer dat veel paden nog drassig en modderig zijn, wat bij sommige stegelkes tot echt gedabber in de modder leidt. Ondanks dat hebben we genoten.
Marc | 06-04-2015 14:54
Zeer mooie wandeling gemaakt op 20/02/2016 Veel regen gehad en toch was alles perfect .Vele mooie zichten !
peter | 27-02-2016 20:30
Reactie
Naam
*
E-mail
* (wordt niet gepubliceerd)
Website
 
Reactie gegevens bewaren op deze computer.
Type de cijfers op het plaatje over ter controle.
* verplicht