Openingstijden:
Dagelijks vanaf 12.00 uur
woensdag gesloten.
Midden in het heuvelland ligt in het gezellige wandeldorp Mechelen ons Restaurant Proeff. Proeven kunt u zeker voor een heerlijke lunch of een gezellige culinaire diner avond.

Zodra u de zaak binnen stapt valt u meteen de moderne stijlvolle inrichting op waar u zich meteen thuis voelt. Een gastvrije bediening maakt het plaatje kompleet.  Na een flinke wandeling kunt u op ons terras genieten van een heerlijke kop koffie of een lekker speciaalbiertje.

Wij bieden een lunchkaart met o.a. tosti, uitmijter, soep etc.  Onze dinerkaart bestaat uit diverse vlees- en visgerechten, geserveerd met  frites of skin-on aardappel wedges uit de oven. Kunt u geen keuze maken? Doen wij het toch voor u, met diverse gerechtjes om te Proeffen en delen.  De keuken is altijd geopend tot 20.30 uur.

In de omgeving kunt u prachtige wandelingen maken. Bij ons start wandeling 693 en 835 van Wandelgids Zuid-Limburg en ook aan het eind van wandeling 1134 passeert u onze zaak om fijn te nagenieten. Wij heten alle wandelaars van harte welkom!

Wil je meer informatie, klik dan hier onder op onze banner.
Ons adres is
Hoofdstraat 16
6281 BD  Mechelen
Tel:043-8528585
info@restaurantproeff.nl
http://restaurantproeff.nl
This Website Built with SiteSpinner Web Page Maker
This Web Page Designed with SiteSpinner Website Building Software