Openingstijden:
ma t/m vr 09.30 tot 18.00 uur
za 07.30 tot 17.00 uur
zo 09.00 tot 17.00 uur
Midden in het gezellige centrum van Nuth ligt onze Lunchroom en Bakkerij Voncken. Sinds de oprichting op 1 april 1907, hebben wij ons vol overgave en passie uitsluitend toegelegd op het bakken van diverse soorten vers brood en het maken van heerlijke banket specialiteiten. De Gastronomie is voor ons een ontdekkingsreis waarin we een nieuw tijdperk zijn ingegaan. Een tijdperk waarin we u van over de hele wereld de beste producten willen aanbieden. En waar u in een moderne ambiance kunt genieten in onze Lunchcafés.

Om de dag goed te beginnen, kunt u bij ons terecht voor een lekker stevig ontbijt, Frans ontbijt of een ontbijt voor twee, wij bieden u een keuze, zodat er altijd een ontbijt is dat bij u past. Altijd verse warme broodjes en heerlijk beleg met een lekker bakje koffie.

Voor een overheerlijke lunch bent u bij ons ook aan het goede adres. In onze Lunchcafés kunt u genieten van onze rijkelijk belegde Paninibroodjes, soepen, verse salades, diverse snackbroodjes, overheerlijke kipsaté, ons lekkere kippenpasteitje en nog veel meer…

Wil je meer informatie, klik dan hier onder op onze banner.
Ons adres is
Markt 2
6361 CB  Nuth
Tel:045-5241317
info@bakkerijvoncken.nl
http://www.bakkerijvoncken.nl
This Website Built with SiteSpinner Web Page Maker
This Web Page Designed with SiteSpinner Website Building Software